top of page

PROGRAMME

The AFT Conference 2024 is packed with informative and relevant content from renowned and up and coming speakers.  We really hope you enjoy the programme.  

 

All times are listed in United Kingdom time (British Summer Time - BST) (UTC +1). 

This is a draft programme and sessions and timings and subject to change.

This icon means that the session is available to online attendees.

Day 1

Day 1 - Thursday 19 September

Day 1
08:30
1.5 hours

Registration & Coffee

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
08:45
1 hour

Optional Pre-Conference Mindfulness Session (tbc)

Informal optional session before the conference starts

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
10:00
30 mins

Welcome to the Conference

Parveen Kaur, AFT Chair
Prof Hannah Sherbersky, AFT CEO
AFT Board

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
10:30
2 hours

Keynote - Warm Data Experiential Workshop (working title)

Nora Bateson, President, International Bateson Institute
Maimunah Mosli, Executive Director, Clinical Consultant & Systemic Psychotherapist, Hayaa’ Network Pte. Ltd

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
12:30
1 hour 15 mins

Lunch Break

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
12:45
45 mins

Lunchtime Fringe Sessions

Optional sessions that take place during the lunch break

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
13:45
1 hour

Keynote - Nature and Belonging; Navigating from separation to reconnection with the Great Mother (working title)

Roger Duncan, Systemic Psychotherapist, Systemic Supervisor and Author

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
14:45
30 mins

Coffee Break

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
15:15
1 hour

Workshop Session A (workshops 1 - 8)

See workshop page for all workshop options on offer. Note - only one of the workshops will be available to virtual attendees.

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
16:30
1 hour

Workshop Session B (workshops 9 - 16)

See workshop page for all workshop options on offer. Note - only one of the workshops will be available to virtual attendees.

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
19:00
2.5 hours

Conference Dinner

This year's conference dinner will be provided by Co-Exist Community Kitchen.

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 1
21:00
2 hours

Sound Sculpture & DJ Set

Jason Singh, sound artist, producer, composer, beatboxer, curator, DJ, creative facilitator

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2

Day 2 - Friday 20 September

Day 2
08:15
1 hour 15 mins

Registration & Coffee

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
08:30
1 hour

Optional Pre-Conference Clowning & Voicework Session (tbc)

Informal optional session before the conference starts

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
09:30
1 hour

Keynote - Title to be confirmed

Nora Bateson, President, International Bateson Institute
Dr Taiwo Afuape, Director of Training, Institute of Family Therapy

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
10:30
30 mins

Welcome and Meet the Board

Parveen Kaur, AFT Chair
Prof Hannah Sherbersky, AFT CEO
AFT Board

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
11:00
30 mins

Coffee Break

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
11:30
1 hour

Workshop Session C (workshops 17 - 24)

See workshop page for all workshop options on offer. Note - only one of the workshops will be available to virtual attendees.

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
12:30
1 hour 15 mins

Lunch Break

with Group Table Top Talks

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
12:45
45 mins

Lunchtime Fringe Sessions

Optional sessions that take place during the lunch break

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
13:45
1 hour 30 mins

Keynote - UNITE: Understanding, and Navigating Intersectionality, Tensions of opposites and Equity: Systemic ideas in relational activism, social justice, research and practice (title tbc)

Professor Divine Charura, Professor of Counselling Psychology and Programme Director, York St John University

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
15:15
15 mins

Coffee Break

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
15:30
1 hour 15 mins

Workshop Session D (workshops 25 - 32)

See workshop page for all workshop options on offer. Note - only one of the workshops will be available to virtual attendees.

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Day 2
17:00

Conference Close - Student Reflections with Divine and the AFT Board

Professor Divine Charura
The AFT Board
Students

Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
Speaker with a Poduim
bottom of page